Kedves Szülők!

Szeretettel értesítjük Önöket, hogy a Debrecen-Nagytemplomi Református Gyülekezetben konfirmációi beiratkozásra kerül sor.
Kérjük, hogy a kereszteléskor tett fogadalmukhoz hűen hozzák el gyermeküket 2016. szeptember 24-én, szombaton délelőtt 10 órára a Nagytemplomba, a beiratkozó alkalomra, hogy a konfirmációi felkészítés során megteendő felfedezőutat ők is bejárhassák, megtalálva a legdrágább kincset: Jézus Krisztust.
A beiratkozás előtt közvetlenül a felkészítővel kapcsolatosan rövid tájékoztatást is adunk, ahol minden fontos információt megosztunk a szülőkkel és a gyermekekkel.

FONTOS: A beiratkozási szándékot előzetesen jelezzék a Lelkészi Hivatalban személyesen, vagy az 52/614-160-as telefonszámon.

Kedves Fiatal Barátunk!

Szüleidet arra kérjük, hogy írassanak be Téged a gyülekezetünkben kezdődő konfirmációi felkészítésre, Téged pedig arra bátorítunk, hogy örömmel vágj bele ebbe a nagy kalandba. A felkészítő alkalmak két, esetleg három csoportban fognak zajlani, az egyik csoport péntek délutánonként, a másik (kettő) pedig szombat délelőttönként tartja majd foglalkozásait.

Szeretnénk olyan jó csapatot kialakítani, amelyben élmény lesz megismerkedni a Bibliával, az egyházzal, a hitvallásokkal. Sokat fogunk játszani, beszélgetni, énekelni. Az üzenet életre szóló, a jó kedv garantált. Bízom benne, hogy találkozunk a beiratkozáson, és remélem, hogy jól fogod érezni magad! Szeretettel várunk tehát szeptember 24-én, szombaton délelőtt 10 órakor a Nagytemplomban. Isten áldását kérjük az egész család életére, és szeretettel küldjük köszöntésünket!

Vad Zsigmond lelkipásztor, esperes
Molnár Szabolcs ifjúsági lelkipásztor